В окупованому Криму знищено російський військовий катер. Відео – ГУР. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
06 травня 2024, 13:09

В окупованому Криму знищено російський військовий катер. Відео – ГУР

Українські військові знищення швидкісний катер російських загарбників у тимчасово окупованому Криму. Про це заявило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у понеділок, 6 травня.

📢«Внаслідок операції підрозділу ГУР МО України Group 13 ударним морським дроном Magura V5 знищено швидкісний катер російських загарбників», – зазначено у повідомленні, яке супроводжується відео з місця подій.

У відомстві уточнили, що чергова успішна місія була проведена у бухті Вузька (в районі селища Чорноморське).

📢«Оскільки страх перед українськими атаками змушує окупантів ховати великі кораблі Чорноморського флоту подалі від півострова, бойова робота триває по швидкісних маневрових військових суднах росіян, які незаконно перебувають в українських територіальних водах Криму», – долали у розвідці.

Також у ГУР нагадали про попередні подібні успішні місії, під час яких за допомогою ударних морських дронів Magura V5 було знищено російські кораблі «Цезарь Куніков», «Івановєц», «Сєрґєй Котов», «Акула» та «Серна» й пошкоджено «Іван Хурс», що порушували міжнародне право та територіальні води України.

📅Раніше у понеділок ЗМІ повідомили про атаку дрона на російський швидкісний катер у Криму в бухті Вузька. А 21 квітня у Військово-морських силах ЗСУ підтвердили ураження російського раритетного судна «Коммуна» у Севастополі.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: