Сильні духом Луганщини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
21 сентября 2015

Сильні духом Луганщини

З 9 по 12 вересня у м. Ужгород Закарпатської області у спорткомплексі «Юність» пройшли фінальні змагання ІІІ Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

Цьогоріч участь у спартакіаді взяли 268 спортсменів з 25 областей України, серед них і представники нашої Луганської області, які вибороли право брати участь у фінальних змаганнях завдяки перемозі у відбірних регіональних змаганнях спартакіади, що пройшли 6 серпня у м. Кремінна.

Не дивлячись на складну ситуацію в регіоні, 9 чудових спортсменів-аматорів нашої області показали вкрай сильну волю до перемоги та бажання посісти провідні місця на п'єдесталі пошани. Дзарахохова Оксана та Лосєв Олександр посіли ІІ і ІІІ місце відповідно в особистих заліках з настільного тенісу, що стало вагомим внеском у завоювання нашою командою почесного ІІ місця у загальнокомандному заліку з настільного тенісу.

Окрім оплесків, слів подяки та поваги, побажань миру, подальших успіхів у спорті та в житті наші спортсмени отримали медалі, почесні грамоти та кубок за зайняте ІІ місце у загальнокомандному заліку з настільного тенісу, що відтепер буде нагадувати про участь та досягнення наших учасників у змаганнях Всеукраїнської спартакіади.

Ми щиро вітаємо спортсменів та бажаємо їм усіляких успіхів у житті та спорті, а також сподіваємося на нові звершення на спартакіаді наступного року!


+Поширити: