Гидоту можна і треба бити. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
10 марта 2016

Гидоту можна і треба бити

Я неодноразово скаржився на те, що громадяни, розповідаючи мені про факти здирництва і корупції в області, в переважній більшості, не ідуть на співробітництво зі спецслужбами. Бояться. І для цього є підстави: і неналежна реакція на повідомлення з боку тих, хто має викривати мерзоту, і незахищеність жертв, і «гуманність» судів… І все це правда!

В той самий час я неодноразово звертав увагу суспільства на те, що, без співпраці з правоохоронцями, неможливо викорінити таке явище, як корупція. Адже, знання того факту, що чиновник «А», або командир «В» здійснений в корупційних діях мені, як очільнику області, надає лише знання про цього мерзотника. В той же час, я ніяк не можу використати цю інформацію задля покарання злочинця. Знання є, доказів – брак!

Я вже писав про безглуздя і безкарність луганських ОБНОНівців: в вівторок затримують співробітників в Рубіжному, в четвер – в Лисичанську, а в понеділок… керівника обласного ОБНОНу в Сєвєродонецьку!!! Повні ідіоти!!!

Ідіоти ідіотами, але, «найгуманніший» суд в світі випускає перших і других під заставу в 500 000 грн кожного (яку всі миттєво знаходять!), а от їхньому керманичу не пощастило – сидить, бідолаха.

Так само тупо і нахабно діють мерзотники в усіх інших гілках влади: в СБУ, в ВЦА та РДА, в Прокуратурі та в МВС. Всюди! Таке враження, наче спостерігаєш фільм жахів «Останній день Помпеї»! Ніяких гальм, ніяких запобіжників, ніякого здорового глузду… Все по фігу!.. Чих знахабнілих істот не зупинило навіть те, що мені вдалось здійснити неймовірне – домогтись звільнення «Зілязяки» (генерал-лейтенанта Науменка)! Їх не зупинило і те, що, після звільнення «Наума» я допомогав новому очільнику Юрію Покиньбороді звільняти заступників «Залізного Толіка»! Одного за другим! Крок за кроком!!!

Ці люди, впевнені в власній безкарності і в моїй безпорадності, нахабно і цинічно, з певним викликом, продовжували грабувати: «Що той Губер? Він – тимчасовий, а ми – володарі!». Про такі заяви я особисто чув неодноразово. І про те, що мене вже «зняли», і про те, що мене вже «збили», і про те, що вже є імена наступників… В боротьбі проти «Гауляйтера-десантника» використовували і місцеве СБУ, і місцевий БЕП, і деяких недолугих «ура-патріотів».

Зась! Зась вам всім! Я на місці. Я продовжую вас знешкоджувати. Я не зупинюсь.

Мене не зупинять ані спроби місцевих продажних «силовиків» винайти будь-який компромат на мене, ані спроби недолугих «наполеонів-патріотів» розповісти казки про «смотрящих».

Саме спробами «відкопати щось на Губера» займався персонаж, затриманий сьогодні. Шляхом вчинення тиску на членів моєї команди, шляхом обману та погроз, він, то пробував проштовхнути «свої» фірми в процес розподілу бюджетних коштів, то намагався примусити співробітників підписувати заздалегідь упереджені документи. Знаючи про мету цих дій цього діяча, я власноруч написав «індульгенцію» своїм підлеглим в тому випадку, коли тиск буде невичерпний: маленький папірець з текстом «Иди на х..й, сволочь!!! Тука».

Маю зазначити, що до процесу «збиття Гауляйтера» були залучені не лише працівники місцевого МВС. В цій благородній справі об’єднались представники всіх правоохоронних структур і місцевого «політичного бомонду». Нічого, дійде і до вас черга! Адже, знання вже є, а докази – справа часу.

Нарешті, знайшовся один підприємець, який повірив в те, що я ГАРАНТУЮ доведення справи до кінця, що я ГАРАНТУЮ повну конфіденційність операції та ГАРАНТУЮ його захист.

І ось – результат! Півтора місяці я, разом зі своїми друзями з СБУ та ГВП, полювали на цю одіозну постать – головного борця з економічною злочинністю в області! Знаючи про зраду в середовищі місцевих «силовиків», вся операція контролювалась виключно людьми, яким я довіряю особисто: працівники центрального апарату СБУ, керівництво ГВП, а силовий супровід забезпечувала група мого друга, колишнього керівника підрозділу «А», який, свого часу, взяв відпустку і… поперся захищати Донецький аеропорт, після чого мій друг Алексій Мочанов зробив пост «Альфа» працює в ДАП».)))

Не буду вас завантажувати деталями операції – це досить нудно. Нудно писати про те, як правоохоронець, після першої бесіди з підприємцем, уникав безпосередніх контактів, посилаючи за хабарями своїх підлеглих. Нудно писати про те, як ми вичікували: адже ми полювали саме на організатора, а не на виконавців. Нудно писати про те, як, іноді, втрачали надію в реальний успіх і я, як дилетант, казав: «Давайте візьмемо хоч цього опера!», втрачаючи віру в успіх. Але!..

Сьогодні ми, нарешті, зробили те, на що полювали! Взяли на місці злочину самого Голову злочинної групи, яка довгий час займалась вимаганням хабарів з підприємців Луганщини!

Я щиро переконаний в тому, що цей випадок стане переломним! Він має стати ПОКАЗОВИМ! Показовим для всіх, хто ще й досі вірою і правдою служить Бойку-Пристюку-Єфремову, тим, хто ще й досі не вірить в шлях моїх реформ в області, тим, хто ще й досі вважає мене «самотнім незахищеним лохом», якого можна обводити навколо пальця.

А головне, цей приклад має засвідчити всім луганчанам: світ в кінці тунелю є! Але, тільки разом, тільки з вашою допомогою, я зможу подолати цю сволоту! Сподіваюсь, ті підприємці-швейники, які приходили до мене і (таємно) скаржились на постійні побори з боку співробітників БЕПу, прийдуть і зголосяться на співпрацю з чесними правоохоронцями і зі мною. Сподіваюсь, ті люди, які пошепки розповідали мені про витівки Пристюка, Дунаєва, Бойка та інших «царьків», знайдуть в собі силу і дадуть офіційні покази. Сподіваюсь на те, що і чесні бійці добробатів та ЗСУ погодяться надати правдиві покази щодо дій своїх колег-мерзотникві, які паплюжать гідне імя захисника батьківщини, займаючись контрабандою, мародерством та крадіжками.

Хочу запевнити всіх: в моєму прагненні очистити Україну від покидьків мене не зупинить ніхто і ніщо.

З нами правда! З нами Бог!

p.s. Вибачте за зайву патетику – накипіло відбиватись від різних шакалів.

tuka.com.ua


+Поширити: