Перший випуск ЛНУ в евакуації. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура / Региональные
05 августа 2015, 14:13

Перший випуск ЛНУ в евакуації

Урочистості на честь випускників 2015 року пройшли 4 серпня у затишному Старобільську.

Про це повідомляє прес-центр ЛНУ.

Диплом – це стартовий документ, який відкриває перед випускниками широкі кар’єрні перспективи. В цьому році Луганський національний видає дипломи власного дизайну.

Ректор ЛНУ Сергій Вікторович Савченко подякував викладачам, випускникам та студентам, які продовжують навчання: «Сьогодні чудовий, пам’ятний день! Я вітаю своїх колег, студентів, випускників! Завдяки Вам, наші дорогі студенти, ми продовжуємо працювати. Не було б Вас і нас би не було. Ви повірили, і без вагань, продовжили навчання в рідному університеті в найтяжчий час. А сьогодні ми з гордістю вручаємо Вам, шановні випускники, дипломи, які визнані у всьому світі! Ми маємо надію, що це перший і останній раз відбувається в евакуації!

В житті університету є дві знакові події – це випуск і це набір. В цьому році ми випускаємо 2,5 тисячі студентів, і ми набрали приблизно 2 тисячі людей. І це підтверджує, що незважаючи на усі труднощі та сумніви ми йшли правильним шляхом.

З великої університетської сім’ї виходять студенти, якими можна пишатися, які й надалі уславлятимуть ім’я рідної Альма-Матер. Вони були першими в науці, в навчанні, без них не відбувалася жодна подія громадського життя, вони здобували для нас спортивні перемоги, дарували нам свою творчість.

Дорогі випускники, відправляємо Вас у щасливу путь!».

Цей день, свято вручення дипломів назавжди залишиться палким спогадом, фінальним акордом студентського життя.

Вітаємо Вас випускники! Ми впевнені, що й надалі Ви будете гідними представниками рідного краю!


+Поширити: