Первый заместитель главы Луганщины Пухтаевич решил уволиться. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Власть / Региональные
31 августа 2015, 09:36

Первый заместитель главы Луганщины Пухтаевич решил уволиться

Первый заместитель главы Луганской областной военно-гражданской администрации Михаил Пухтаевич решил уволиться.

Об этом он написал в своем Фейсбук.

В частности, чиновник написал:

«Друзі! Подав у відставку з посади першого заступника голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації за власним бажанням. Вважаю нормальним, коли новий керівник області має право формувати свою, особисту, команду — не зважаючи на попередні заслуги. Я був з іншої команди, команди Геннадія Москаля, тому логічно буде уступити дорогу іншим — можливо, кращим за нас.

Зараз планую зосередитися на проблемах Житомира, на волонтерстві, на допомозі нашим, житомирським, бійцям, які воюють на Сході.

Водночас, не забуватиму й про Луганщину — цей край, його люди назавжди лишаться в моєму серці. Це був дуже важливий досвід! Гарантую, що як депутат житомирської міськради підтримуватиму будь-які ініціативи нового керівництва Луганщини, що якимось чином будуть дотичні до Житомира. З новим губернатором ми це теж обговорили.

А загалом — Let it Be!».


+Поширити: