Тетерук в кабинете Гройсмана разбил бутылку о голову Александры Кужель. Ірта-Fax (версія для друку) 06 ноября 2015, 09:00

Тетерук в кабинете Гройсмана разбил бутылку о голову Александры Кужель

Вчера, 5 ноября, народный депутат Андрей Тетерук разбил бутылку о голову Александры Кужель. К зданию ВР приехали машины скорой помощи.

«Олександра Кужель поїхала до лікарні. У неї зразу підскочив тиск, вона вже людина у віці, і гематома велика на голові, тому вона поїхала в лікарню. Цей конфлікт між Кужель і Тетеруком стався через ті події, котрі сьогодні відбулися в Раді. І мені здається, що офіцери мусять тримати злість при собі, але, нажаль, у нас такі офіцери…», — рассказал ПЛ народный депутат от БЮТ Иван Крулько.

«Кужель с Тетеруком зайшли до Гройсмана для того, щоб переговорити про порядок денний на найближчий час, зокрема, про «газові закони», і вже на виході між ними сталася словесна перепалка, і в результаті він поступив таким ось чином… Кужель зараз в Інституті нейрохірургії, їй роблять томографію, будуть визначати ступінь травми, вона в свідомості, тільки в неї велика гематома і підвищився дуже сильно тиск», — сообщил подробности событий в Раде народный депутат Иван Луценко.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2015/11/2015-11-06-1.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024