На Луганщині поліція розслідує факт щодо неправдивого повідомлення про замінування Сєвєродонецької міської ради. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
03 октября 2017, 12:18

На Луганщині поліція розслідує факт щодо неправдивого повідомлення про замінування Сєвєродонецької міської ради

Сьогодні, о 7.34 до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції зателефонував невідомий чоловік та повідомив про те, що Сєвєродонецьку міську раду заміновано. На момент надходження дзвінка, на площі Міру, де розташована адмінбудівля, проходив санкціонований мітинг, у якому приймали учать близько 1000 громадян. Співробітники поліції, які здійснювали охорону публічної безпеки та громадського порядку під час проведення мітингу, терміново евакуювали працівників міськради, оточили приміщення та перекрили підходи до небезпечної споруди.

За інформацією Сєвєродонецького відділу поліції, на місце події негайно прибули вибухотехніки, кінологи та спецпризначенці ГУНП в Луганській області. Обстеживши всі приміщення та прилеглу територію, вибухонебезпечних предметів виявлено не було, роботу Сєвєродонецької міської ради було поновлено.

Слідчим відділом Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області даний факт внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності». Проводяться оперативно-розшукові та слідчі дії, спрямовані на встановлення особи, яка вчинила вказаний злочин. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років.


+Поширити: