«Передав привіт з Луганська» та повідомив про замінування будівлі Щастинського міськвиконкому. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия / Региональные
12 октября 2017, 15:38

«Передав привіт з Луганська» та повідомив про замінування будівлі Щастинського міськвиконкому

Сьогодні, о 09.57 до чергової частини відділу поліції м. Щастя зателефонували з міськвиконкому та повідомили про те, що невідомий чоловік подзвонив їм на міський телефон та повідомив про те, що їх адмінбудівля замінована та що це «привіт з Луганська».

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області

Співробітники поліції терміново призупинили роботу міськвиконкому, евакуювали усіх працівників, перекрили територію та рух транспорту. Також, була оточена територія та перекриті підходи до будинку культури де в цей час проходила сесія міськради.

На місце події негайно прибули вибухотехніки, кінологи, бійці батальйону «Луганськ-1», військовослужбовці ЗСУ, співробітники ДСНС та медики. Обстежили всі приміщення адмінбудівлі та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявили. Роботу Щастинського міськвиконкому було поновлено.

Наразі поліцейські вживають невідкладні заходи щодо встановлення особи лжемінера. Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР. Проводиться подальша перевірка.


+Поширити: