На Луганщині поліція затримала підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину. Ірта-Fax (версія для друку) 13 октября 2017, 13:09

На Луганщині поліція затримала підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області та Лисичанського відділу поліції затримали 29-річного чоловіка, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області, 11 жовтня до Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від 17-річного хлопця, який повідомив, що вітчим побив його матір.

Поліцейські встановили, що 36-річна матір хлопця з чисельними тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги була доставлена до лікарні, а через декілька годин померла у реанімації.

Правоохоронці для з’ясування всіх обставин негайно виїхали за місцем мешкання жінки (пров. Степовий м. Лисичанськ). Під час спілкування з чоловіком померлої поліцейські запідозрили, що він намагається приховати правду, нервує та постійно плутається і розповідає різні версії отримання тілесних ушкоджень своєю коханої. Тільки після проведення багатьох невідкладних слідчий дій, чоловік зізнався у скоєному та розповів слідчим, що того вечора вони разом з дружиною вживали спиртні напої. Під час «застілля» між ними виникла сварка, в ході якої в пориві люті він побив жінку.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Вилучено речові докази. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Крім того, відкрите кримінальне провадження за ст. 140 КК України «Неналежне виконання професійних обов'язків» за фактом не надання належної медичної допомоги потерпілій. За попередньою інформацією медичні працівники протягом п’яти годин не могли правильно встановити потерпілій діагноз.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2017/10/2017-10-13-13.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024