На Луганщині поліцейські затримали жінку, яка підозрюється у вбивстві співмешканця. Ірта-Fax (версія для друку) 23 октября 2017, 14:40

На Луганщині поліцейські затримали жінку, яка підозрюється у вбивстві співмешканця

Оперативники Новоайдарського відділу поліції викрили та затримали 26-річну мешканку с. Новоахтирка, яка підозрюється у спричиненні смертельних тілесних ушкоджень своєму співмешканцю. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Луганській області, 22 жовтня до Новоадарського відділу поліції надійшло повідомлення 62-річної мешканки с. Новоахтирка про те, що в лісосмузі вона виявила труп 59-річного сусіда.

Під час проведення першочергових слідчих дій судово-медичний експерт виявив на трупі чоловіка колото-різану рану грудної клітини.

В ході проведення оперативно-слідчих заходів у скоєнні злочину поліцейські викрили 26-річну співмешканку потерпілого.

Зі слів затриманої, 21 жовтня, вночі, після спільного вжиття алкоголю, між співмешканцями виникла сварка, що переросла в бійку. Під час бійки жінка вдарила свого чоловіка ножем в груди. Побачивши, що накоїла, вона на тачці вивезла труп до лісосмуги.

Вилучені речові докази, отримано зізнання. Підозрювана затримана в порядку ст. 208 КПК України. Даний факт внесено до ЄРДР та кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2017/10/2017-10-23-14.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024