На Луганщині поліцейські знайшли та повернули матері неповнолітню дівчину. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
24 октября 2017, 13:33

На Луганщині поліцейські знайшли та повернули матері неповнолітню дівчину

Кілька годин знадобилось співробітникам Рубіжанського відділу поліції щоб встановити місцезнаходження та повернути матері школярку, яка своєчасно не повернулась додому.

Вчора, о першій годині ночі, до Рубіжанського відділу поліції звернувся занепокоєна 32-річна місцева мешканка. Жінка повідомила правоохоронцям, що її 12-річна донька не повернулась додому від бабусі, у якої гостювала вдень.

За інформацією Рубіжанського відділу поліції, на пошуки дівчини було орієнтовано особовий склад відділу ювенальної превенції ГУНП, співробітників Рубіжанського відділу поліції, орієнтовано придані сили та поліцейських сусідніх районів.

Дівчину знайшли швидко. Як з’ясувалося, неповнолітня після сварки з матусею не хотіла повертатися додому. Тому вирішила завітати у гості до шкільної подруги, у якої і залишилася переночувати.

Дитина повернута матері, жертвою злочину вона не стала.


+Поширити: