На Луганщині правоохоронці виявили у неповнолітнього водія наркотики рослинного походження. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
07 ноября 2017, 17:47

На Луганщині правоохоронці виявили у неповнолітнього водія наркотики рослинного походження

Під час несення служби у смт. Білокуракине поліцейські роти № 3 батальйону поліції особливого призначення ГУНП виявили факт керування автівкою без відповідних дозвільних документів неповнолітнім водієм. В автомобілі парубок перевозив наркотичну речовину рослинного походження.

За інформацією відділу Управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області, автомобіль «ВАЗ-2106» під керуванням 16-річного місцевого мешканця поліцейські зупинили для перевірки. Жодних документів на право керування транспортним засобом водій не мав та при спілкування з правоохоронцями помітно нервував. На питання відповідав незрозуміло та уникав подальшої розмови.

Поліцейські прийняли рішення провести поверхневу перевірку транспортного засобу, в ході якої в салоні виявили пластикову пляшку з речовиною зеленого кольору рослинного походження в подрібненому стані, зовні схожу на наркотичну з характерним запахом коноплі, вагою приблизно 250 грамів, а також насіння рослинного походження з характерним запахом коноплі приблизною вагою 100 грамів та саморобний пристрій для вживання марихуани.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Білокуракинського відділу поліції для подальшого оформлення матеріалів. Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

На батьків неповнолітнього правопорушника складені відповідні адміністративні матеріали. Надалі з підлітком будуть працювати співробітники ювенальної поліції.


+Поширити: