На Луганщини, поблизу лінії розмежування, поліцейські затримали трьох браконьєрів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
14 ноября 2017, 12:16

На Луганщини, поблизу лінії розмежування, поліцейські затримали трьох браконьєрів

Співробітники Новоайдарського відділу поліції під час відпрацювання області, задокументували факт браконьєрства з боку трьох мешканців області, які, ігноруючи заборону на полювання у зоні проведення АТО, вийшли постріляти дичину.

Так, під час проведення відпрацювання області, поліцейські неподалік від лінії розмежування викрили двох 36-річних мешканців с. Муратове та 47-річного мешканця м. Лисичанська, які з їх слів вийшли полювати на кабанів та фазанів.

Відділ комунікації поліції Луганської області повідомляє, що при собі чоловіки мали мисливську гладкоствольну рушницю «ТОЗ-80» та два мисливських нарізних карабіни калібром 7,62 мм «Steyr Mannlicher Scout» та «Marlin XS7».

Чоловіки, нехтуючи забороною на полювання у зоні проведення антитерористичної операції та правилами особистої безпеки, пішли у ліс неподалік лінії розмежування з окупованою територіє, де є ризик не тільки натрапити на міни та нерозірвані снаряди, а також, відкривши стрілянину по тваринах, спровокувати бойовиків на вогонь та стати для них справжньою мішенню.

За результатами перевірки відносно чоловіків працівниками лісового господарства складені протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 85 КУпАП «Порушення правил використання об'єктів тваринного світу». Порушникам загрожує штраф. Мисливську вогнепальну зброю вилучено співробітниками Новоайдарського відділу поліції.


+Поширити: