Луганська обласна служба зайнятості допомагає у започаткуванні власної справи демобілізованим військовослужбовцям. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
15 ноября 2017, 10:37

Луганська обласна служба зайнятості допомагає у започаткуванні власної справи демобілізованим військовослужбовцям

Започаткувати власну справу демомілізованим учасникам АТО допомагає Луганська обласна служба зайнятості.

«Так, клієнт нашої служби Володимир Жидков - колишній учасник АТО, перебуваючи на обліку в Лисичанському центрі зайнятості отримав повний комплекс послуг «Студії Бизне $тарт», яка була створена для підтримки та супровіду безробітних. «Під час індивідуальної консультації від фахівця студії дізнався про міжнародні програми підтримки підприємницької діяльності в регіоні, про можливості онлайн-навчання з курсу «Підприємництво», пройшов 5-ти тижневі онлайн-курси «Prometheus»та прийняв рішення розпочати власну справу», - каже Жидков.

На сьогоднішній день колишній безробітний - це не тільки успішний підприємець, який має власний магазин з роздрібної торгівлі квітами, рослинами, насінням, добривами, а й роботодавець, який створив 2 робочих місця. На даний момент займається розробкою бізнес-плану для розширення свого бізнесу.

Станом на 01 листопада 2017 року Луганською обласною службою зайнятості надано послуг 483 учасникам АТО, з них працевлаштовано - 121. Одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності отримали 17 осіб з числа демобілізованих військовослужбовців», - повідомляє прес-служба.


+Поширити: