Поліція попереджає: Будьте обачливі - на дорогах Луганської області ожеледиця. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
22 ноября 2017, 16:26

Поліція попереджає: Будьте обачливі - на дорогах Луганської області ожеледиця

За повідомленням Луганського обласного центру з гідрометеорології, завтра, 23 листопада, на дорогах області очікується ожеледиця.

За таких погодних умов, поліція радить водіям неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути обережними при проїзді мостів та естакад, відмовитися від ризикованих маневрувань, ні в якому випадку не перевищувати швидкість та дотримуватись безпечної дистанції.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області, необхідно подбати про власну безпеку і пішоходам. Ураховуючи ожеледь, рухайтеся по тротуарам з обережністю, переходьте дорогу тільки в установлених для цього місцях, не виходьте на проїзну частину прямо перед автомобілем – водій просто не встигне загальмувати. У темний час доби використовуйте світлоповертаючі елементи.


+Поширити: