На Луганщині поліцейські затримали чоловіка, який погрожував їм пістолетом. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
27 ноября 2017, 18:08

На Луганщині поліцейські затримали чоловіка, який погрожував їм пістолетом

У м. Рубіжне 30-річний чоловік погрожував застосувати пістолет відносно двох співробітників місцевого відділу поліції, під час виконання ними службових обов’язків.

Відділ комунікації поліції Луганської області повідомляє, 24 листопада рубіжанські поліцейські отримали завдання щодо перевірки осіб, які перебувають під адміністративним наглядом.

Коли поліцейські піднялись до квартири одного з адміннаглядних та стали стукати у двері, на сходовий майданчик вийшов його сусід. В руках чоловік, у якого поліцейські помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння, тримав предмет схожий на пістолет. Він почав кричати та лаятись на поліцейських, погрожуючи застосування зброї.

Завдяки миттєвій реакції, застосувавши елементи фізичного впливу, поліцейські вибили у нападника пістолет та затримали його. На місце події, для документування цього факту, виїхала слідчо-оперативна група, співробітники якої вилучили пневматичний пістолет «GLETCHER-AРS».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 статті 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» КК України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


+Поширити: