Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
08 декабря 2017, 13:03

На Луганщині «медові» шахрайки обікрали пенсіонера

Не дивлячись на постійну інформаційну кампанію, яку проводять поліцейські спільно зі ЗМІ, на гачок безсоромних шахрайок в Сєвєродонецьку потрапив 83-річний пенсіонер. Після візиту незваних гостей чоловік лишився всіх заощаджень.

За інформацією Сєвєродонецького відділу поліції, вчора, о 17.50 до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від 83-річного сєвєродончанина, про те що в нього дві жінки вкрали грошові кошти в розмірі 20 тис. грн. та 800 доларів США.

Співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що приблизно о 13 годині до чоловіка завітали дві жінки, які запропонували пенсіонерові придбати мед. Після того як жінки пішли, через деякий час він помітив, що заощадження, які він збирав, зникли.

Поліцейські провели відпрацювання району, опитали сусідів з метою встановлення осіб, які причетні до вчинення злочину, бо пенсіонер внаслідок хвилювання не міг скласти фоторобот. Наразі вживаються вичерпні заходи зі встановлення крадійок, прикмети: жінки приблизно 40 років, зріст 150-160 см, «ромська» зовнішність.

Даний факт внесено ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 КК України «Крадіжка».

Поліція звертається до мешканців м. Сєвєродонецька бути пильними і не пускати в свою оселю невідомих осіб, утриматися від придбання будь-якого товару, який приносять до Вас додому!


+Поширити: