У Луганській обласній службі зайнятості запрацював електронний сервіс «Профорієнтаційний путівник». Ірта-Fax (версія для друку) 14 декабря 2017, 16:26

У Луганській обласній службі зайнятості запрацював електронний сервіс «Профорієнтаційний путівник»

14 грудня у Луганському обласному центрі зайнятості відбулося засідання Круглого столу на тему: «Впровадження новітніх сервісів Луганської обласної служби зайнятості. Перспективи розвитку профорієнтаційного направлення». До уваги учасників заходу був представлений електронний сервіс «Профорієнтаційний путівник» по Луганській області, а також обговорені його можливості та умови використання.

«У сучасному світі, де швидко змінюються і розвиваються комп’ютерні технології, де майже кожна людина має вільний доступ до мережі Інтернет, постає потреба і у служби зайнятості створювати умови для оперативнішого задоволення потреб громадян», - каже Т. Шалль, начальник відділу організації профорієнтації Луганського обласного центру зайнятості.

З цією метою фахівцями Луганської обласної служби зайнятості був створений електронний сервіс «Профорієнтаційний путівник», який містить в собі інформацію щодо існуючих професій, а також навчальних закладів та підприємств, організацій, установ Луганського регіону. Зазначена інформація буде у нагоді як учнівській молоді, яка стоїть перед вибором професії, так і дорослим громадянам-шукачам роботи.

Путівник містить інформацію про вимоги до професії, якості, які потрібно мати, перспективи працевлаштування. У паспортах навчальних закладів є інформація щодо умов вступу до закладу, термінів навчання. А у паспортах підприємств бажаючі можуть знайти інформацію щодо розташування підприємства, професійного складу працівників, рівня заробітної плати на підприємстві та потреби у фахівцях.

Дорослі громадяни у Путівнику також знайдуть для себе корисну інформацію щодо перспектив працевлаштування. А у разі усвідомлення необхідності отримання нової професії, яка користується попитом на сучасному ринку праці, почерпнуть відомості про навчальні заклади Державної служби зайнятості, де можна отримати цю професію.

Будь який громадянин має можливість на вільний доступ до «Профорієнтаційного путівника» та на заняття перспективами свого працевлаштування, не виходячи із дому, за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1cyJ1YnC3NF44Om_erHc1PuFUOZim1-7j?usp=sharing


URL: http://irtafax.com.ua/news/2017/12/2017-12-14-21.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024