На Луганському напрямку ворог активно застосовує снайперів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия / Региональные
27 декабря 2017, 08:57

На Луганському напрямку ворог активно застосовує снайперів

Незважаючи на досягнуті у Мінську домовленності щодо новорічно-різдвяного перемир'я, російсько-окупаційні війська не припинили обстріли позицій Збройних Сил України.

Так на Луганському напрямку ворог понад годину вів вогонь по оборонним позиціям українських захисників з 82-мм мінометів, гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки Луганського.

Протягом чотирьох діб з моменту оголошення новорічно-різдвяного перемир'я противник активно застосовує під час обстрілів снайперів. Так 26 грудня 2017 року в черговий раз ворожі снайпери обстріляли опорні пункти української армії.

Четверо наших захисників в районі Новолуганського та Золотого отримали контузії та вогнепальні поранення.

Українські віськовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. Підрозділи Збройних Сил України забезпечують виконання усіх заходів з підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей.

Прес-центр оперативно-тактичного угруповання «Луганськ»


+Поширити: