Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
12 января 2018, 13:48

Луганські поліцейські затримали двох братів, які підозрюються у скоєнні розбійного нападу

Співробітники Кремінського відділу поліції, за допомогою камери зовнішнього відеоспостереження, оперативно викрили та затримали двох раніше судимих місцевих мешканця, які підозрюються у скоєнні розбійного нападу на пенсіонера. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Луганської області повідомляє, до Кремінського відділу поліції надійшло повідомлення медиків про те, що до лікарні з чисельними тілесними ушкодженнями госпіталізовано 48-річного місцевого мешканця.

Під час опитування потерпілого поліцейські з’ясували, що біля залізничного переїзду по вул. Шахтній м. Кремінна чоловіка побили двоє невідомих та заволоділи його грошима і банківською карткою. Також постраждалий розповів поліцейським, що нападники намагались з’ясувати пін-код його банківської карти. Задля розкриття злочину досвідчені правоохоронці почали відпрацьовувати місце, де знаходиться єдиний у тому районі банкомат. Завдяки встановленій камері зовнішнього відеоспостереження, яка направлена безпосередньо на банкомат, поліцейські встановили прикмети нападників.

Під час проведення розшукових заходів дільничні офіцери поліції викрили та затримали зловмисників. Ними виявилися двоє братів 26-ти та 22-х років, які близько місяця тому звільнились з місць позбавлення волі. Зі слів підозрюваних напали вони на чоловіка з корисливих мотивів, бо бажали таким чином «підзаробити».

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 2 ст. 187 КК України «Розбій». Вилучено речові докази. Підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПК України.


+Поширити: