Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
23 января 2018, 14:08

Співробітники поліції надають допомогу учасникам дорожнього руху

У зв'язку з погіршенням погодних умов та ускладненою ситуацією на дорогах області через рясні опади у вигляді снігу, багато власників автомобілів стикаються з такими проблемами як ожеледь і снігові замети.

За інформацією відділу Управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області, інспектори поліції, під час несення служби, стають свідками неприємностей, пов'язаних з погодними умовами і, звичайно ж, надають допомогу тим, хто потрапив у скрутну ситуацію.

По всій території області спостерігаються інтенсивні опади, які не припиняються вже добу, через що поліцейськими роти № 3 БПОП ГУНП та груп реагування патрульної поліції понад 20 разів було надано допомогу водіям легковиків, що застрягли у снігових заметах на автошляхах області.

Потерпають від негоди у більшості північні райони області, де спеціальна снігоприбиральна техніка не спроможна своєчасно прибрати сніг з проїжджої частини через протяжність територій.

Інспектори надавали допомогу керманичам автівок за допомогою буксирування службовими автомобілями, або самотужки вивільняли потерпілих із засніженого полону. Пригощали гарячим чаєм та інструктували щодо стану організації дорожнього руху та можливості проїзду певними ділянками дороги.

Негода триває і поліція вкотре звертається до водіїв з проханням зважати на погодні умови, дотримуватись вимог Правил дорожнього руху, дотримуватись безпечної швидкості руху та дистанції, а також, по можливості, не виїжджати без потреби на транспорті.


+Поширити: