Поліція попереджає водіїв про погіршення погоди та радить бути обережними на дорозі!. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
29 января 2018, 16:37

Поліція попереджає водіїв про погіршення погоди та радить бути обережними на дорозі!

Посилаючись на інформацію Укргідрометцентру, поліція повідомляє, що завтра, 30 січня, місцями по області очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, ожеледь, налипання мокрого снігу, коливання температури, вдень посилення південно-західного вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця.

За інформацією відділ Управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області, поліція попереджає про погіршення погоди та закликає водіїв бути пильними та обережними, дотримуватись Правил дорожнього руху та заходів безпеки, не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки та тримати безпечну дистанцію на дорозі. За недостатньої видимості їхати з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. За можливості взагалі утриматися від поїздок автомобілями.

Шановні водії! Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтеся порад правоохоронців. Якщо під час руху ви побачили, що хтось через негоду потрапив у скрутне становище, викличте на допомогу інспекторів поліції або аварійні служби.


+Поширити: