Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
19 февраля 2018, 14:01

На Луганщині поліція встановлює обставини ДТП, у якій постраждала неповнолітня

Поліцейські Сєвєродонецького відділу поліції встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень ученицею 3-го класу.

За інформацією Сєвєродонецького відділу поліції, 16 лютого до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення з травматичного відділення Сєвєродонецької міської лікарні про надання медичної допомоги 9-річній дівчинці.

На місці поліцейські встановили, що близько 14 години неповнолітня гуляла біля будинку №8 по вул. Гагаріна м. Сєвєродонецька. В цей час легковий автомобіль невстановленої марки здійснював розворот та штовхнув дитину, в результаті чого вона впала та отримала тілесні ушкодження у вигляді забою. Водій з місця події втік.

Даний факт внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 КК України. Поліція вживає заходів зі встановлення особи водія та свідків події.

В разі, якщо ви стали очевидцем вказаної дорожньо-транспортної пригоди, прохання звернутися до Сєвєродонецького відділу поліції за адресою: вул. Партизанська, 16 або за телефонами: 4-4130, 095-234-57-37, «102».


+Поширити: