За матеріалами СБУ оголошено про підозру суддям, що приєдналися до терористів «ЛНР». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
28 февраля 2018, 12:23

За матеріалами СБУ оголошено про підозру суддям, що приєдналися до терористів «ЛНР»

На Луганщині за матеріалами Служби безпеки України оголошено про підозру чотирьом суддям, які приєдналися до терористичних угруповань ОРЛО.

Правоохоронці встановили, що четверо українських суддів, перебуваючи у лавах терористів, виконували функції «судових органів». Оперативники спецслужби задокументували факти здійснення зловмисниками функції «правосуддя» від імені так званої «ЛНР».

За матеріалами СБ України фігурантам справи заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Усього на Луганщині за період проведення антитерористичної операції оголошено про підозру щодо участі у діяльності терористичної організації одинадцяти представникам судової влади. До цих зловмисників буде застосовано процедуру заочного засудження.


+Поширити: