Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
02 марта 2018, 14:59

Студією «Бізне$тарт» у Лисичанському міському центрі зайнятості організовано та проведено скайп-конференцію з Рівненським ЦПТО ДСЗ

Нещодавно у «Студії Бізне$тарт», яка працює на базі Лисичанського міського центру зайнятості презентували навчальний заклад Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості: «Нові перспективні форми навчання безробітних, зокрема: дуальна, індивідуальна та дистанційні форми підготовки кваліфікованих кадрів», повідомляє прес-служба зентру зайнятості.

У плані проведення заходу було знайомство з історією навчального центру, з переліком різноманітних робітних професій та майстер-класи перукарської справи та візажу. Скайп-презентація надала можливість присутнім ознайомитися з навчальним процесом, оглянути навчальну базу закладу та корпуси гуртожитку. Методист учбового закладу провела віртуальну екскурсію по виробничим корпусам та майстерням різних відділень центру. У присутніх була можливість поставити запитання та обмінятися думками.

Студія Бізне$тарт була заснована у 2016 році для підтримки і супроводу підприємництва. На базі студії проходять презентації грантових програм, круглі столи, семінари, тренінги, психолог – травмотерапевт кризисного центра проводить безкоштовні індивідуальні прийоми. За період роботи студії її послугами скористалося понад 2 тисяч осіб.


+Поширити: