Енергетики відключать електроенергію насосам старої шахти біля Кремінної - за борги. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
14 марта 2018, 11:51

Енергетики відключать електроенергію насосам старої шахти біля Кремінної - за борги

На жаль, екологічна ситуація на Луганщині викликає багато питань та тривоги. Зокрема й тому, що Держава не поспішає забезпечити фінансування необхідних заходів для попередження аварій, повідомляє прес-служба ЛЕО.

Через це, Луганське енергетичне об'єднання попередило держпідприємство "Укршахтгідрозахист" про заплановане на 19 березня відключення електропостачання водовідливному комплексу шахти "Кремінна". Протягом січня-лютого 2018 року Укршахтгідрозахист взагалі не платив за електропостачання, то ж наразі борг цього водовідливного комплексу вже становить 280 тисяч гривень. І це - тільки за активну електроенергію. А із врахуванням пені, інфляції, плати за "реактив" і т.д. - борг Укршахтгідрозахисту перед луганськими енергетиками становить більше півмільйона гривень.

Нагадаємо, що ЛЕО винне державному Енергоринку 5,3 млрд грн, в той час, як споживачі заборгували луганським енергетикам 5,5 млрд грн. Зростання боргів споживачів перед ЛЕО стало можливим завдяки низці урядових рішень та постанов, то ж, фактично, сама Держава й створила енергетичну кризу в прифронтовому регіоні.


+Поширити: