Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия / Региональные
19 марта 2018, 12:59

Поліція звертає увагу водіїв на несприятливі погодні умови

За даними синоптиків, внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів у більшості областей України спостерігаються складні погодні умови.

Зокрема на Луганщині очікуються хуртовини, снігопад та штормовий вітер. Як наслідок - ускладнення дорожнього руху, недостатня видимість, на дорогах ожеледиця, у деяких районах області перемети.

Наразі ускладнення проїзду спостерігається в м. Лисичанськ (у напрямку м. Бахмут), Старобільському та Сватівському районах, складна ситуація на дорогах у північних районах області.

У зв'язку з цим, поліція нагадує водіям про необхідність бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах та неухильного дотримуватися Правил дорожнього руху. Рухатися з увімкненим ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. За можливості, утримайтеся від поїздок на автомобілі.


+Поширити: