Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Происшествия / Региональные
20 марта 2018, 13:15

На Луганщині без світла більше 500 домівок

Енергосистему Луганщини продовжує лихоманити від щоденних знеструмлень внаслідок негоди та незадовільного технічного обслуговування електромереж. Так, станом на 12 годину 20 березня повністю знеструмлені 3 населені пункти та ще 1 – частково. Загалом без електроенергії перебувало 513 споживачів.

На території обслуговування Біловодського РЕМ з 08:15 19 березня частково знеструмлений населений пункт Веселе (30 абонентів).

На території обслуговування Новопсковського РЕМ з 19:32 19 березня повністю знеструмлене село Солідарне (250 споживачів). Також вранці 20 березня, в 08:23, повністю були знеструмлені села Дем’янівка та Шовкунівка (233 абоненти).

Дані аварійні відключення викликані несприятливими погодними умовами та нестабільністю енергосистеми Луганської області, яка виникла внаслідок відсутності належного технічного обслуговування протягом 1,5 року.

Зазначимо, що відновлення електропостачання ускладнюється шляхами, що непрочищені від снігових заметів – енергетики не можуть дістатись до населених пунктів та до місць аварій. Також наразі гостро стоїть проблема з відсутністю палива та ремонтних матеріалів для оперативно-виїзних бригад Луганського енергетичного об’єднання. Тож, відновлення електропостачання можливе тільки при розчистці шляхів та завдяки допомозі споживачів та місцевих органів влади


+Поширити: