Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
20 марта 2018, 14:50

На Луганщині поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні тяжкого злочину

Вчора, оперативники Сєвєродонецького відділу поліції встановили особистість та затримали 27-річного іноземця, який 18 березня поблизу одного з питних закладів міста спричинив місцевому мешканцю тяжкі тілесні ушкодження.

18 березня, о 8.20 до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої-медичної допомоги про госпіталізацію до реанімаційного відділення міської лікарні з тілесними ушкодженнями 44-річного чоловіка.

На встановлення обставин події негайно було залучено співробітників слідчо-оперативної групи, патрульні наряди з охорони громадського порядку, оперативників та дільничних інспекторів поліції. На місце вчинення правопорушення, а саме до питного закладу, звідки постраждалого чоловіка відвезли в лікарню, прибули слідчі та криміналісти з розслідування тяжких злочинів та керівництво міського відділу.

Опитавши відвідувачів закладу, персонал і випадкових свідків, та вилучивши речові докази, поліцейські вийшли на слід ймовірного підозрюваного. Ним виявився 27-річний іноземець, який проживав в Україні на підставі посвідки на постійне проживання, виданої у 2016 році. Цього дня, близько 5-ї години він зі своїм знайомим приїхав до розважального закладу, а приблизно о 7-й годині біля виходу з закладу в результаті раптово виниклої сварки, наніс потерпілому удар в голову, в результаті якого 44-річний чоловіка терміново госпіталізували.

Даний факт внесений до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років. Зараз підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


+Поширити: