Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт / Региональные
23 марта 2018, 17:18

Луганські КОРДівці вибороли призові місця в змаганнях Кубку Нацполіції з рукопашного бою

Два дні в м. Київ серед бійців спецпідрозділів «КОРД» зі всієї країни проходили змагання Кубку Національної поліції України з рукопашного бою. У загальному заліку команда луганських спецпризначенців посіла друге місце.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області

У різних вагових категоріях луганські поліцейські змагались за перемогу з найкращими спецназівцями з 19 областей та навіть Департаменту «КОРД». У запеклій боротьбі спортивного протистояння команда луганських спортсменів гідно представила поліцію Луганщини посівши почесне друге місце турнірної таблиці.

В індивідуальних заліках, перші місця вибороли Михайло Ласюченко (вагова категорія 80 кг) та Олексій Логвиненко (вагова категорія 75 кг). Сергій Соколов став бронзовим призером у ваговій категорія 85 кг. В десятку найкращих увійшов Парфенюк Олександр.

Особовий склад поліції Луганщини пишається спортивними досягненнями наших бійців спецпідрозділу «КОРД» та вітає їх з перемогою!


+Поширити: