Майже 30 безробітних отримали направлення на проходження співбесіди безпосередньо на місці роботи. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
06 апреля 2018, 12:00

Майже 30 безробітних отримали направлення на проходження співбесіди безпосередньо на місці роботи

З метою задоволення потреб роботодавців та оперативного укомплектування вакансій нещодавно в Білокуракинському центрі зайнятості було проведено ярмарок вакансій для осіб, що шукають роботу за професіями: тракторист-машиніст, електрогазозварник, електрик, водій, підсобний робітник, слюсар-ремонтник, прибиральник, кухар, оператор полів зрощування та фільтрації, завгосп, гідротехнік, апаратник оброблення зерна, електромонтер, обліковець, слюсар з ремонту с/г техніки та устаткування, інженер з експлуатації МТП та інші.

В заході взяли участь 9 підприємств району, а саме: СТОВ «Ранок», ПрАТ СВФ «Агротон», СФГ «Агродар», СТОВ «Вікторія», СТОВ МТС «Альянс», ФГ «Новоандріївське», ТОВ «Добродія Трейд» та СТОВ «Україна». До участі в заході було залучено 33 безробітних та 8 осіб зайнятого населення, яким запропонована 61 вакансія.

Роботодавці презентували свої підприємства, розповідали про напрямки діяльності, наявність вільних робочих місць, переваги та умови праці, заробітну плату та можливість підвищення кваліфікації, шляхом стажування безпосередньо на робочому місці. З зацікавленими у працевлаштуванні особами були проведені співбесіди з роботодавцями та обговорені умови працевлаштування більш детально.

Також учасникам ярмарку були надані профконсультаційні, профінформаційні, юридичні послуги, інформація для шукачів роботи про можливість професійної підготовки та перепідготовки за сприянням служби зайнятості, інформаційні матеріали про послуги служби зайнятості тощо. Крім того спеціалісти служби зайнятості забезпечили доступ шукачів роботи до всеукраїнської бази вакансій.

В результаті проведення ярмарку вакансій 28 безробітних зацікавились пропозиціями та отримали направлення на проходження співбесіди безпосередньо на місці роботи.

В цілому заходом були задоволені як роботодавці, котрі укомплектували свої вакансії, так і безробітні, які знайшли роботу. А спеціалісти служби зайнятості задоволені, що змогли допомогти кожному. Тож, наша праця не даремна!


+Поширити: