На Луганщині поліцейські затримали жінку, яка підозрюється у вчинені тяжкого злочину. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
19 апреля 2018, 16:04

На Луганщині поліцейські затримали жінку, яка підозрюється у вчинені тяжкого злочину

Вчора, протягом двох годин після отримання повідомлення, співробітники кримінальної поліції Сєвєродонецького відділу поліції встановили особу та затримали 52-річну місцеву мешканку за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Жінка очікує на обрання запобіжного заходу.

За інформацією Сєвєродонецького відділу поліції, 18 квітня, близько 17.00, до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення медиків про те, що в квартирі однієї з багатоповерхівок по пр. Гвардійському констатовано смерть 26-річного власника квартири. На тілі загиблого лікарі виявили тілесні ушкодження.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між 26-річним потерпілим та його гостею виник конфлікт, під час якого жінка кухонним ножем нанесла чоловіку декілька колото-різаних поранень. Залишивши господаря квартири стікати кров’ю, жінка покинула місце злочину.

Даний факт внесено до ЄРДР з кваліфікацією – «Умисне тяжке тілесне ушкодження» ч. 2 ст. 121 КК України. Вилучені речові докази, проводяться подальші слідчі дії.


+Поширити: