Новопсковський районний центр зайнятості взяв участь у роботі форуму регіонального партнерства. Ірта-Fax (версія для друку) 02 мая 2018, 17:50

Новопсковський районний центр зайнятості взяв участь у роботі форуму регіонального партнерства

Нещодавно в Луганській області відбувся Форум регіонального партнерства «Стратегія в дії». Організатором заходу виступила Агенція регіонального розвитку Луганської області за підтримки ПРООН та Луганської обласної державної адміністрації. Форум «Стратегія в дії» – це можливість задекларувати результати плідної сумісної роботи облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, асоціацій та проектів міжнародної технічної допомоги.

У перший день форуму учасників приймала Новопсковська об’єднана територіальна громада. У цей день також відбулось офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг. На урочистостях було чимало гостей: представники Програми Розвитку ООН, Луганської облдержадміністрації, Луганського регіонального відділення Асоціації міст України, Агенції регіонального розвитку Луганської області, міські голови Луганщини та Донеччини, журналісти.

Представники центру зайнятості також долучилися до участі у заході. Програмою Форуму передбачено три тематичні та дискусійні панелі: «Розвиток територій. Децентралізація, секторальні реформи», «Регіональний розвиток. Стратегія, тенденції, інструменти» та «Мандруємо Луганщиною. Розбудова туристичного потенціалу».

Форум покликаний стати не тільки дискусійним майданчиком для обміну найкращим досвідом за темами дискусійних панелей та обговорення проблемних питань регіонального розвитку й процесів децентралізації, а й виступити стартовою платформою для реалізації нових ідей.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2018/05/2018-05-02-27.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024