Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
17 мая 2018, 14:18

Фахівець центру зайнятості прийматиме громадян у Новопсковському ЦНАПі

У Центрі надання адміністративних послуг Новопсковської селищної ради створили віддалене робоче місце для прийому громадян спеціалістами центру зайнятості. Фахівець надаватиме жителям об`єднаної територіальної громади послуги з питань працевлаштування та соціального захисту громадян у разі безробіття.

Це питання остаточно вирішили під час зустрічі директора Новопсковського районного центру зайнятості Наталії Хворостян з керівницею Центру надання адміністративних послуг Новопсковської селищної ради Вікторією Гончаровою.

Надання послуг в форматі «Єдиного вікна» в ЦНАПІ дозволяє забути про кабінетну систему та пройти всі етапи отримання адміністративної послуги швидко, якісно й без черг. Жителі об`єднаної територіальної громади зможуть на місці дізнатися про наявні вакансії; умови та порядок реєстрації, перереєстрації безробітних; облік осіб, які шукають роботу; призначення допомоги по безробіттю та необхідний перелік документів.

Резервувати час у спеціалістів центрів зайнятості можна через сервіс «Електронна черга».

Відповідальний фахівець центру зайнятості здійснюватиме прийом громадян Новопсковської ОТГ щочетверга відповідно до затвердженого графіку.


+Поширити: