Пурдівка на Луганщині - зі світлом. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
22 мая 2018, 15:31

Пурдівка на Луганщині - зі світлом

Оперативно – близько 15 години 22 травня луганські енергетики завершили ремонтні роботи на кабельній лінії електропередачі та відновили електропостачання до Пурдівки, що під Сєвєродонецьком, повідомляє прес-служба ЛЕО.

Нагадаємо, 21 травня в процесі відновлювальних робіт було з’ясовано, що кабель було пошкоджено працівниками комунального підприємства "Лисичанський завод ЖБІ", що проводили земельні роботи, не погодивши їх з Сєвєродонецьким РЕМом. Окрім того, вже провівши свої роботи та пошкодивши кабель, комунальники не повідомили про це енергетиків, що значно спростило би, прискорило та здешевило ремонтні роботи на кабельній лінії електропередачі.

Нагадаємо, що 197 абонентів в населених пунктах Пурдівка та Замулівка на території обслуговування Сєвєродонецького РЕМ перебували без світла з вечора 17 травня. Також без електроенергії перебували дві військові частини. Для проведення відновлювальних робіт необхідно було залучити масштабні людські та матеріальні ресурси, тому ремонтні роботи вдалося почати лише 21 травня.

Луганське енергетичне об’єднання просить вибачення у мешканців Пурдівки за незручності, викликані як безвідповідальністю деяких працівників лисичанського комунального підприємства, так і нерозсудливою державною політикою щодо Луганщини та луганської електроенергетики. На жаль, всі ми стали заручниками доброї волі київських високопосадовців.


+Поширити: