В КПВВ на Луганщині прикордонники позачергово пропустили 15 учасників ЗНО, що прибули з тимчасово окупованої території України. Ірта-Fax (версія для друку) 23 мая 2018, 11:58

В КПВВ на Луганщині прикордонники позачергово пропустили 15 учасників ЗНО, що прибули з тимчасово окупованої території України

Прикордонники Лисичанського загону, зі складу Об’єднаних сил, у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» розпочали пропуск з тимчасово окупованої території України учасників зовнішнього незалежного оцінювання у пріоритетному порядку для того, щоб всі бажаючи вчасно прибули до навчальних закладів та вдало здали іспити. При цьому, під час проходження паспортного контролю, учасник ЗНО повинен пред’явити, окрім дозволу фізичної особи, запрошення на ЗНО у електронному або друкованому вигляді.

Також, для пришвидшення процедури оформлення, пропуск таких осіб здійснюється за заздалегідь отриманими списками від Департаменту освіти і науки Луганської обласної військово-цивільної адміністрації із переліком осіб, які встановленим порядком зареєстровані як учасники зовнішнього незалежного оцінювання.

У разі виникнення проблемних питань, таких як неспівпадіння реквізитів сертифікату із номером паспортного документа особи чи відсутність самого сертифікату тощо, прикордонники вживають вичерпних заходів щоб забезпечити перетин лінії зіткнення учасником ЗНО для успішного складання тестування.

Загалом, протягом минулої доби у цьому КПВВ у пріоритетному порядку лінію зіткнення перетнули 15 учасників ЗНО.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2018/05/2018-05-23-8.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024