Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
25 мая 2018, 13:21

Робоча зустріч керівництва Луганського обласного центру зайнятості із представництвом Датської ради у справах біженців

24 травня 2018 року відбулась робоча зустріч керівництва Луганського обласного центру зайнятості із представництвом Датської ради у справах біженців (ДРБ) з метою планування подальшої взаємної орієнтації на розширення, поглиблення та продовження партнерського співробітництва в рамках укладеного меморандуму.

Впродовж зустрічі особлива увага учасників приділялась напрямкам роботи щодо започаткування та впровадження актуальних перспективних проектів ДРБ як то надання грантової допомоги на започаткування бізнесу, створення нових робочих місць та розвиток існуючого бізнесу, запровадження у перспективі доступної іпотеки для внутрішньо переміщених осіб і т.д.

Директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський зазначив, що в процесі реформування, служба має на меті покращити якість надання послуг щодо задоволення потреб безробітних та роботодавців, має бути гнучкою, адаптованою до сучасних викликів праці.

В свою чергу Датська рада у справах біженців зацікавлена в проведенні тренінгів для працівників центрів зайнятості, які навчатимуть їх новим методам роботи під час виконання свої службових обов’язків, що, в свою чергу, дозволить надавати клієнтам послуги більш адресними та індивідуальними.

За результатами зустрічі учасники отримали інформації з турбуючих питань, було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю, інформаційну підтримку та організацію подібних зустрічей в майбутньому.

Інформацію підготував Луганський обласний центр зайнятості.


+Поширити: