Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
25 мая 2018, 13:35

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди 80-річчя від Дня утворення Луганської області

Дорогі земляки!

Прийміть мої сердечні вітання з нашим спільним великим святом – 80-річним ювілеєм Луганської області.

Мала Батьківщина живе у наших душах і думках, у щоденній праці і молитві. Тут, де сонце сходить над Україною, де лани поріднились із териконами, де сповна відчули радість перемог і гіркоту поразок, – особливе повітря і надзвичайні люди.

Сучасне покоління, як і покоління наших дідів та прадідів, пізнало жах воєнного лихоліття і грандіозну цінність простого побажання миру. Попри всі випробування ми, беручи приклад з предків, працюємо на благо Луганщини. Нам додає сил непохитна віра у перемогу і жага передати у спадок прийдешнім поколінням мирну квітучу землю.

Маю глибоке переконання, що Луганщина – це край не тільки величної історії, а й успішного майбутнього, запорукою якого є потужний людський потенціал.

На цих одвічно українських землях живий дух козацтва, важкої селянської праці і невиліковна травма голодомору, трудовий подвиг шахтарів і промисловців, досягнення науковців, митців і спортсменів.

Ми обов’язково відновимо нашу єдність і славу, повернемо гордість називатися луганчанами і станемо справжнім місцем відродження України!

Заповітними і за останні чотири роки збагровілими від крові стали слова уродженця Луганщини Володимира Сосюри «любіть Україну».

З любов’ю до України, до рідної Луганщини і найщирішими побажаннями миру, любові та добра

голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз


+Поширити: