Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
06 июля 2018, 15:20

Привітання до Міжнародного дня кооперації

Шановні кооператори – Робітники та Ветерани Споживчої кооперації Луганської області!

Від імені правління ССТ Центральної спілки споживчих товариств та себе особисто Вітаю Вас з Міжнародним днем кооперації – Святом єдності Світового кооперативного руху та 80-річчям створення Луганської обласної спілки споживчих товариств.

У нових ринкових умовах споживча кооперація області намагається сповна виконувати своє головне завдання історично – притаманну їй соціальну місію, вірно служити людям праці та державі. Своєю діяльністю Ви ефективно сприяєте впровадженню економічних та соціальних реформ, розвитку підприємницької ініціативи задоволенню потреб людей у якісних товарах та послугах. Створюєте умови для підвищення добробуту населення.

Твердо вірю, що професійний колектив кооператорів Луганщини і надалі спрямовуватиме свої зусилля на подальший розвиток кооперативного сектора економіки, примноження традицій кооперативного руху.

Приміть слова щирої вдячності за Вашу працю та особистий внесок у розбудову споживчої кооперації Луганської області.

Щиро бажаю Вам, Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, нових здобутків та трудових перемог за для процвітання Луганщини та України в цілому.

З повагою до Вас, Голова правління Спілки Споживчих товариств «Центральна спілка спожив товариств Луганської області» Володимир Ландік


+Поширити: