В КПВВ на Луганщині прикордонники виявили частково підроблений документ та двох порушників державного кордону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
10 июля 2018, 18:27

В КПВВ на Луганщині прикордонники виявили частково підроблений документ та двох порушників державного кордону

Прикордонники Лисичанського загону, зі складу Об’єднаних сил, у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» продовжують виявляти у громадян які намагаються перетнути лінію зіткнення із порушеннями.

Про це повідомляє прес – служба Лисичанського прикордонного загону.

Так, учора прикордонники під час перевірки паспортного документу громадянки, яка прибула із тимчасово окупованої частини Луганської області до КПВВ «Станиця Луганська», виявили недійсні конгревну та мастичну печатки на третьому віковому фото.

Згодом, військовослужбовці у цьому ж контрольному пункті в’їзду-виїзду виявили ще дві громадянки, які потрапили на тимчасово окуповану територію Луганської області через тимчасово закритий пункт пропуску «Ізварине».

Правопорушників передано представникам Національної поліції для встановлення обставин правопорушення.

Державна прикордонна служба України нагадує, що з метою запобігання виникненню загрози життю та здоров'ю населення внаслідок небезпечних подій, які відбуваються у східних областях України в межах Луганської та Донецької областей на кордоні із Російською Федерацією, рішенням Кабінету Міністрів України призупинено руху через низку пунктів пропуску, які знаходяться на території, непідконтрольній українській владі.

Наголошуємо, що потрапити на тимчасово окуповану територію Луганської та Донецької областей можна виключно через визначені контрольні пункти в’їзду-виїзду.


+Поширити: