Два автомобілі, якими шестеро українців намагались перемістити велику кількість товарів до Росії, затримали прикордонники відділу «Білолуцьк» на Луганщині. Ірта-Fax (версія для друку) 17 сентября 2018, 15:34

Два автомобілі, якими шестеро українців намагались перемістити велику кількість товарів до Росії, затримали прикордонники відділу «Білолуцьк» на Луганщині

Порушників виявили та затримали учора ввечері в районі населеного пункту Світле, що неподалік держрубежу, прикордонники Луганського загону у взаємодії з оперативними підрозділами Держприкордонслужби та співробітниками СБУ зі складу Операції об’єднаних сил.

Про це повідомляє Прес-служба Луганського прикордонного загону.

Як з’ясувалось, шестеро громадян України на двох автомобілях «УАЗ» без номерних знаків намагались незаконно потрапити до РФ та перемістити через кордон велику кількість запчастини до транспортних засобів та ковбасних виробів.

Стосовно затриманих осіб складено документи про адміністративне правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Затриманий товар передано встановленим порядком співробітникам ДФС України у Луганській області. Справу стосовно правопорушників передано до суду. Попередня сума оцінки товарів складає близько 700000 грн.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2018/09/2018-09-17-16.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024