На Луганщині інформація про замінування об’єктів інфраструктури не підтвердилась. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
01 октября 2018, 09:54

На Луганщині інформація про замінування об’єктів інфраструктури не підтвердилась

Сьогодні, о 09.15 до чергової частини Білокуракинського відділу поліції зателефонував невідомий та повідомили про замінування двох об’єктів інфраструктури.

За інформацією Білокуракинського відділу поліції, на місце події одразу виїхали співробітники слідчо - оперативної групи, оперативники, керівництво Білокуракинського відділу поліції, співробітники ДСНС.

Працівники поліції оточили автозаправні станції та евакуювали всіх людей.

Для перевірки даної інформації на місця ймовірного замінування негайно виїхали фахівці вибухотехнічної служби ГУНП.

Правоохоронці ретельно перевірили всі вказані у анонімному повідомленні об’єкти. Небезпечних предметів виявлено не було.

Робота автозаправних станцій відновлено.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вживаються заходи щодо встановлення особистості лжемінувальника.

Поліцейські звертають увагу громадян, що за неправдиві виклики про замінування наступає кримінальна відповідальність за статтею 259 Кримінального кодексу України. Що карається позбавленням волі на строк від двох до шести років. Якщо діяння спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.


+Поширити: