В Сєвєродонецьку поліцейські розшукали чергового неповнолітнього втікача. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
02 октября 2018, 16:50

В Сєвєродонецьку поліцейські розшукали чергового неповнолітнього втікача

Непорозуміння з батьками та конфлікти у шкільному середовищі все частіше штовхають підлітків на вчинення необдуманих вчинків. Одним з проявів протесту є втеча з дому, проте, неповнолітні не припускають про наслідки, до яких можуть призвести їх витівки.

За інформацією Сєвєродонецького відділу поліції, вчора, близько 14.30 до Сєвєродонецького відділу поліції звернулася 36-річна жінка з повідомленням про те, що її 14-річний син, ще зранку втік зі школи та до теперішнього часу вона не знає його місцезнаходження.

Протягом двох годин співробітники ювенальної превенції Сєвєродонецького відділу поліції провели розшукові заходи, під час яких встановили коло друзів хлопця, опитали вчителів та однокласників, перевірили місця його можливого перебування. Вже о пів на шосту правоохоронці розшукали втікача. Жертвою злочину дитина не стала.

У відділі поліції з парубком та його матір’ю інспектори ювенальної превенції провели бесіду з метою недопущення подібних випадків у майбутньому. Враховуючи, що парубок вже вдруге за останній місяць втікає з домівки, вирішується питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей». Контроль за поліпшенням мікроклімату у родині та з однокласниками, правоохоронці залишили за собою.


+Поширити: