На Луганщині проводився відбір кандидатів до елітного спецпідрозділу КОРД. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Общество / Региональные
03 октября 2018, 09:00

На Луганщині проводився відбір кандидатів до елітного спецпідрозділу КОРД

Участь у конкурсі приймали співробітники з різних підрозділів поліції чиї навички дозволяють на високому рівні продемонструвати рівень фізичної підготовки, витривалості та психологічної стійкості. На одне місце до елітного підрозділу претендувало 3 співробітника поліції.

Перше випробування, які пройшли поліцейські – це подолання дистанції в 2 км 800 м за визначений нормативами час. Після чого, через 10 хвилин, хлопці здавали тести Купера - вправи, розроблені американським лікарем в 1968 році для армії США, які визначають рівень фізичної підготовки. Декілька хвилин перепочинку для відновлення дихання і знову випробування – підтягування на перекладині.

Як розповів Голова комісії з прийому до КОРДу полковник поліції Михайло Ласюченко, претенденти, які відмінно впораються із завданням, повинні будуть продемонструвати ще й спеціальну та вогневу підготовку. Після чого їх чекають психологічні тести та п'ятиденний курс виживання.

Кандидати, які пройдуть відбір, перед тим як приступити до виконання завдань в Луганському КОРДі, пройдуть двох місячний базовий курс навчання під керівництвом досвідчених інструкторів у м. Києві.


+Поширити: