05 октября 2018, 16:23

На Луганщині поблизу лінії зіткнення прикордонники виявили схрон з понад 3500 боєприпасів

Оперативні підрозділи прикордонників в районі операції Об’єднаних сил продовжують активно здобувати фактичні дані про правопорушення, що загрожують безпеці мирних жителів Донбасу.На цей раз оперативниками здобуто важливу інформацію про влаштування невідомими особами сховку з боєприпасами на околиці населеного пункту Станиця Луганська.

Про це повідомляє Прес – служба Лисичанського прикордонного загонуї

Так, учора співробітники прикордонних оперативних підрозділів спільно з військовослужбовцями Лисичанського прикордонного загону, що діють у складі Об’єднаних сил, в одній з покинутих будівель, що знаходиться у безпосередній близькості до лінії зіткнення та напівзруйнована від обстрілів, виявили тайник з боєприпасами.

На місце, де виявили небезпечні знахідки, було викликано вибухотехніків ДСНС і представників Національної поліції. Підступи до будівлі ізольовано та унеможливлено доступ сторонніх осіб.

Після детальної перевірки спеціально облаштованого тайнику на можливе мінування, правоохоронці дістали зі сховку 12 пострілів ВОГ-25, 930 патронів калібру 5,45 мм, 2600 патронів калібру 7,62 мм.

Усі знайдені боєприпаси, що могли призначатися для здійснення терористичних актів диверсійно-розвідувальними групами російсько-окупаційних військ, вилучені представниками Національної поліції. Тривають невідкладні слідчі дії щодо з’ясування всіх обставин правопорушення.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2018/10/2018-10-05-15.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024