Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
10 октября 2018, 10:09

В який строк ДФС може надати довідку про сплачені податки?

В Головному управлінні ДФС у Луганській області розповіли, що такий письмовий документ видається не пізніше 15 робочих днів з дня отримання заяви від суб’єкта господарювання.

З метою обліку органами ДФС відкриваються інтегровані картки платників (далі – ІКП) по кожному платнику та за кожним видом платежу, які сплачуються платниками.

ІКП містить інформацію про облікові операції та облікові показники, які характеризують стан розрахунків платника податків з бюджетами та цільовими фондами за відповідним видом платежу.

Громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, зокрема із заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних та особистих прав і законних інтересів.

При цьому звернення розглядають і вирішують у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, – невідкладно, але не пізніше п’ятнадцяти днів від дня їх отримання.

Таким чином, за письмовою заявою суб’єкта господарювання, щодо якого в контролюючому органі відкрито ІКП, надається письмовий документ. У ньому відображається стан розрахунків цього платника за податками, зборами та єдиним внеском у довільній формі.


+Поширити: