Операції «Акциз» та «Рубіж» на Луганщині дають результати. Ірта-Fax (версія для друку) 11 октября 2018, 10:53

Операції «Акциз» та «Рубіж» на Луганщині дають результати

В Головному управлінні ДФС у Луганській області повідомили, що в Луганській області, як і на всій території України, тривають операції «Акциз 2018», яка спрямована на запобігання та протидію порушенням у сфері обігу підакцизних товарів, а також на вивільнення ринку від фальсифікату, та операція «Рубіж-2018», що запроваджена з метою упередження кримінальних та інших правопорушень у митній сфері. А заходи, вжиті під час їх проведення протягом січня-вересня поточного року, мають певні результати.

Так, у межах операції «Акциз 2018» податківцями Луганщини припинено 2 незаконних виробництва паливно-мастильних матеріалів та лікеро-горілчаних виробів, забезпечено вилучення з незаконного обігу товарів підакцизної групи. Йдеться про алкогольний фальсифікат, неякісне пальне та безакцизні тютюнові вироби майже на 10 млн грн.

А у рамках операції «Рубіж-2018» за спрямованими до митниці орієнтуваннями складено 4 адміністративні протоколи про порушення митних правил на суму 1,1 млн грн. Рішеннями судових органів у правопорушників конфісковано товарно-матеріальних цінностей на суму майже 1 млн грн. Крім того, за результатами профілактичних заходів, вжитих спільно з митницею, до держбюджету додатково спрямовано понад 800 тис. грн митних платежів.


URL: http://irtafax.com.ua/news/2018/10/2018-10-11-6.html Copyright © Ірта-FAX, 2006-2024