Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
17 октября 2018, 14:22

Як Лисичанський пивоварний завод співпрацює зі службою зайнятості

16 жовтня Лисичанський міський центр зайнятості організував прес-тур на ТОВ «Лиспи» - Лисичанський пивоварний завод.

Наразі на підприємстві працюють більше 180 осіб. ТОВ «Лиспи» тісно співпрацює зі службою зайнятості у підборі кандидатів для укомплектування поточних та перспективних вакансій. За словами начальника відділу взаємодії з роботодавцями Ольги Бай, з початку року за направленням Лисичанського міського центру зайнятості працевлаштовані 18 осіб. В основному це жителі прилеглих населених пунктів – Привілля, Новодружеська та Березового, де важко знайти роботу. На сьогодні вирішується питання укомплектування чотирьох вакансій за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Директор підприємства Олег Кострюков піклується про колектив: вчасно та у повному обсязі виплачується заробітна плата, на заводі є спортивний зал і їдальня, створені комфортні умови роботи.

ТОВ «Лиспи» – активний учасник профорієнтаційних заходів для молоді, - розповіла провідний фахівець з питань зайнятості Ольга Сахно. Разом зі службою зайнятості тут проводяться професіографічні екскурсії для школярів, під час яких діти знайомляться з новими професіями: технолог харчової промисловості, лаборант, пакувальник та інші.

За плідну співпрацю у сфері зайнятості населення та з нагоди професійного свята – Дня працівника харчової промисловості – керівнику заводу вручено Подяку від Луганського обласного центру зайнятості.


+Поширити: