Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Криминал / Региональные
19 октября 2018, 14:03

До суду направлено обвинувальний акт щодо підкупу особи, яка надає публічні послуги

Новоайдарським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури в вересні поточного року до Новоайдарського районного суду направлено обвинувальний акт стосовно директора навчального закладу району за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27 та ч.4 ст.368-4 КК України за фактом пособництва в одержані особою, яка провадить професійну діяльність, пов’язану з наданням публічних послуг, за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень, в інтересах того хто надає таку вигоду, за попередньою змовою групою осіб, поєднану з вимаганням неправомірної вигоди для третьої особи, повідомляє прес-служба відомства.

Під час досудового розслідування, яке проводилось Новоайдарським ВП ГУНП в Луганській області встановлено, що директор навчального закладу Новоайдарського району за успішні проходження іспитів з отримання водійських прав, вступив у злочинний зговір з працівником територіального сервісного центру, спрямований на одержання особою - працівником територіального сервісного центру тобто яка провадить професійну діяльність, пов’язану з наданням публічних послуг, за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень, в інтересах того хто надає таку вигоду, поєднану з вимаганням неправомірної вигоди для третьої особи, отримавши від учнів грошові кошти в сумі 12000 грн.

За клопотанням процесуального керівника, директора навчального закладу відсторонено від посади.

За результатами проведення досудового розслідування, аналізу зібраних по справі доказів, слідчим за погодженням з процесуальним керівником останнього повідомлено про підозру, у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.27 та ч.4 ст.368-4 КК України України.

На даний час кримінальне провадження перебуває на розгляді.

Довідково: ч.5 ст.27 та ч.4 ст.368-4 санкція Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


+Поширити: