Від порушників законодавства бюджет отримав 10,1 млн грн податків та штрафів. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Экономика / Региональные
24 октября 2018, 09:33

Від порушників законодавства бюджет отримав 10,1 млн грн податків та штрафів

З початку року фахівці податкового та митного аудиту фіскальної служби Луганщини провели 30 планових та 124 позапланових перевірки ризикових суб‘єктів господарювання регіону.

У 95 відсотках випадків виявлено порушення податкового законодавства.

У відомстві зазначили, що за результатами проведених контрольно-перевірочних заходів донараховано узгоджених податкових зобов’язань 84 млн грн та 11,4 млн грн узгоджено за актами перевірок минулих років після проходження процедури адміністративного та судового оскарження.

Також у ході перевірок зменшено від’ємне значення об’єкту оподаткування з податку на прибуток на 24,1 млн грн. та зменшено суму ПДВ, яка заявлена до відшкодування, на 5,6 млн. грн.

Інакше кажучи, усі викриті схеми ухилення від сплати податків вказують, що планові контрольно-перевірочні заходи фіскалів спрямовуються лише на ті підприємства, які свідомо не сплачують або сплачують не в повному обсязі платежі до бюджету, використовуючи схеми мінімізації або ухилення від оподаткування.


+Поширити: